veckans änglakort

0

Hej fina du<3 Veckan rivstartade och därför kommer änglabudskapen idag i stället<3

Några av oss kanske har tagit upp en ny hobby, eller kanske ska lära sig ett nytt språk. I båda fallen så är det övning som gäller för att bli bra på det man gör. Öva öva och öva spelar du ett instrument så kanske du nöter skalor. Tålamod behövs under vägen och ju mer du övar desto säkrare blir du.

En del av oss har det jobbigt just nu och änglarna ber att vi ska sakta ned och andas med djupa lugna andetag. Andningen syresätter kroppen och bidrar till att lugna ned tankarna. Vi ska även vara  noga med att få energi genom näringsriktig mat och dryck, inte slarva med måltiderna och ät mycket frukt och grönt.

Fortsätt att engagera dig i det som känns viktigt för dig! Förverkliga dina drömmar, mål och intentioner. Änglarna finns vid din sida och det är bara att be dem om hjälp så rycker de in med glädje och lust.

Ha en skön vecka kära du<3

Änglakramar<3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke