Mysdag i Västerås

0

Hej fina du<3 Hoppas din dag varit toppen <3

Jag tog bussen in till stan vid åtta-tiden och promenerade till centralstationen där bussen till Västerås avgick kvart över nio. Väl framme där gick mina steg mot Mälarchocolateriet, men tyvärr så öppnade de inte förrän klockan elva. Nåväl det blev en sväng på Akademibokhandeln som resulterade i två fågelböcker och en om fjärilar till riktigt fyndpris.

Efter en helt underbar massage hos Heartfull Living så mötte jag upp min sambo för lunch, vi hade tidigare bestämt oss för att gå till Bankiren då deras pannkakor bara är för goda.  Åt kanske liiite för många, men det fick det vara värt denna gång. Raringen återvände till jobbet och jag knallade runt i några butiker för att sedan placera mig i ett soffhörn hos Öhrmans kondis. Då jag fortfarande var mätt nöjde jag mig med en kopp te. Så härligt att bara sitta och njuta av tillvaron.

Efter en liten stund klarade jag inte av ljudnivån så jag satte på avslappningsmusik i mina lurar och satt och läste till klockan fyra, då mitt hjärta hade jobbat klart och vi åkte hem. Middagen bestod av ett par rostade mackor haha.

Ha en härlig eftermiddag <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke