Mitt möte med farfar

0

Hej fina du<3 hoppas att vårsolen lyst på dig idag

Förra tisdagen när jag var på Breathwork&Sound första gången så fick jag en fullkomligt oförglömlig resa till ett tidigare liv. När jag återvände från min resa så möttes jag av ett härligt gäng med gamla förfäder och andra närstående. Där såg jag mina föräldrar och gudföräldrar. Min underbara svåger som jag dansat och haft mycket kul med. Han log mot mig och sa att jag skulle fortsätta att dansa. Ingen av de andra sa något, de var bara vänliga att visa att de fanns vid min sida.

Jag såg min farmor och bredvid henne stod en trevlig man med vitt hår och mustasch. Han var smal och inte så lång som farmor. Det var min farfar som jag aldrig mött tidigare, inte ens sett på bild. Så fascinerande.

För att få bekräftelse på att det var farfar som jag mött så beskrev jag mannen för min syster. Hon sa att beskrivningen stämde väl in på Knut Andersson, min farfar. Jag känner mig hedrad att ha dig och mina andra släktingar vid min sida.

Hoppas att få möta min mormor och morfar snart, de finns i min närhet men hittills har jag inte sett dem. I alla fall inte vad jag är medveten om. Det var bara min farmor som jag mötte i det här livet.

Ha en skön kväll fina du<3

Änglakramar<3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke