Veckans änglabudskap

0

Idag säger änglarna att du ska försöka få möjlighet att vila under dagen, du gör av med för mycket av din energi, det räcker med att du sluter ögonen, tar några djupa andetag och tänker positiva tankar under några minuter så du får lite återhämtning.

Dela med dig av ditt överflöd säger Saint Nikolaus, bidra kärleksfullt så känner du lyckan inom dig. Ju mer du ger desto mer får du tillbaka, det behöver inte vara pengar utan du kan hjälpa någon eller skänka det du inte använder. Det kan också handla om att dela med sig av sin tid.

Ditt engagemang och hårda arbete för att hjälpa andra belönas nu. Din belöning kommer till dig på ett oväntat och glädjefyllt sätt. Det är också ett budskap att du ska unna dig något gott. Du har gett ut så mycket att det finns behov att retreat och förnyelse. Skäm bort dig med massage, pedikyr eller ett långt varmt bad. Att belöna sig själv balanserar upp allt det givande som du hållit på med

Var rädd om dig kära du <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke