Vårfåglar

0

Jag älskar småfåglar, de är så nätta och underbara. Lilla blåmesen är en av mina favoriter som dock gäckar mig när jag kommer med kameran. En liten fegis eller rättare sagt en riktig mes ;o)

Nu är det härligt att gå utanför dörren och mötas av en symfoni i toner, eller kakafoni kan det också vara. Men jag tycker det är så mysigt och kan inte få nog av tjattret och tjittret.

Mycket snö är det fortfarande i stora delar av vårt avlånga fantastiska land. Min svärmor som bor i nordvästra Jämtland tycker att det får räcka nu! Kan förstå det, då det var mycket i januari när jag var där och har snöat minst sagt ymnigt sen dess. Vackert är det men nu vill vi ha vår med tussilago och snödroppar.

Lämna gärna en tanke nedan och berätta hur det ser ut där du bor <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke