Intuition och änglabudskap

0

Hej fina du <3

Hoppas du mår bra och att din helg varit fin. Jag hann med en rask halvtimmes promenad både lördag och söndag och som avslutning gick jag in i “min skog” för att renas och fyllas med ny energi. Den underbara sprudlande energin i skogen som viskar att våren är nära även om det är snö och kallt just nu.

Änglarna jobbar kontinuerligt med att jag ska öva på min intuition och det är riktigt kul och inspirerande. Ibland när jag går skogsvägen så blundar jag för att sedan stanna vid en särskild sten eller krök på vägen. Extra kul för kvinnan som mötte mig blundandes ;o) Men det bjuder jag på haha.

Veckans änglakort från “Änglar & Helgon” av Doreen Virtue

Fokusera på kärlek <3 Ge och tänk kärlek så sprider den sig som ringar på vattnet ut i hela Universum. Känn den kraftfulla kärleken i ditt hjärta precis nu och förstå att det är svaret du söker

Undersök, ta reda på fakta, läs böcker eller gå kurser. Se djupare inom dig och lyssna till ditt hjärta

Djuren är viktiga i ditt liv. de förstår dig utan ord och älskar dig villkorslöst. Dina husdjur som inte är kvar på jorden finns för alltid i ditt hjärta. De har det bra nu och vakar över sin matte/husse <3

Ha en fantastisk dag kära du <3

Änglakramar<3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke