Veckans änglabudskap

0

Hej fina läsare <3 hoppas helgen har varit bra.

Hos mig bjöd den på lite solsken och lite mulet och blåsigt snöväder och som avslutning en kylig kväll och natt. Idag har solen kikat fram försiktigt mellan molnen, sen drog han sig tillbaka och samlar kraft inför den annalkande våren.

Det behöver vi alla göra, samla energi, vila och ta hand om oss i den mån det går. Äta god hälsosam mat så kroppen får bra energi. Jag blir hela tiden bättre och bättre på detta, änglarna hjälper mig när jag är på ICA och ser till att jag får mycket nyttigt och gott med mig hem. Jag hittar också många bra nya recept, här på bloggen finns många fina kollegor som har mycket härliga tips. Och på Hermansdalsbloggen finns det fantastiska  goda kunskaper som de delar med sig av.

Idag ville mina änglar att jag skulle använda en annan orakelkortlek än vanligt (de såg till att jag glömde den andra i stugan igår) och eftersom min dagbok också är kvar i stugan så skrev jag på ett av mina röda kort. När jag skrivit klart så fick jag veta att jag skulle dela med mig till er kära läsare.

 

Du är modig, stark och vågar gå vidare på din livsväg. Fundera inte på “hur” lösningen kommer. Allt blir bra kära du <3

Det du sått får du skörda. Du lyckas i det du företar dig. Njut av ditt underbara liv. Lev här och nu <3

Universums överflöd är på väg, öppna dig och ta emot. Framtiden är ljus, änglarna och universum är med dig. Ta tacksamt emot gåvorna. Lyssna inåt på ditt hjärta för där finns din sanning fina du <3

Jag önskar er en underbar måndag mina vänner <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke