Tro hopp och kärlek

0

Hej fina läsare <3 jag blir så glad att du vill läsa det jag skriver <3 jag är så tacksam <3

Vi har så otroligt mycket att vara tacksamma för. Varma ombonade hus med uppvärmning, rinnande vatten både varmt och kallt. Mat som är näringsrik och mättar varje dag, sköna sängar med varma täcken och filtar. Vår fantastiska vackra natur med frisk luft, gröna skogar, rent vatten och en härlig blå himmel (vissa dagar är det mulet förstås) och en värmande sol.

Att tro på framtiden och att allt löser sig till det bästa. Tro på dig själv, du är den viktigaste personen i ditt liv. När du tror på dig själv kan du uträtta underverk! Tro på änglarna  att de finns omkring dig varje dag och hjälper dig att uträtta underverk bara du ber dem.

Hoppet är det sista som lämnar…och så länge det finns liv så finns det hopp. Så sant! Ge aldrig upp hoppet, för att allt kommer att ordna sig även om det är mörkt just nu. Var förvissad om att allt blir bra.

Det absolut viktigaste är kärlek och som jag skrivit tidigare det finns många sorters kärlek och alla är rätt. Kärlek är universums drivkraft som får hela vår existens att utvecklas och fortleva. Du är viktig, du är unik och du är älskad. Änglarna älskar dig villkorslöst. Älska dig själv så kan du älska andra. Sprid denna underbara känsla över hela vård jord! Kärlek är en så underbar känsla, hela kroppen blir varm och det sjuder och bubblar.

Jag älskar livet, jag älskar att leva, jag älskar att gå i skogen och filosofera. Jag älskar att höra fåglarnas sång och trädens sus.

Jag sänder min kärlek till dig och omfamnar dig i en lång varm kram <3

Kärlek är helande och läkande <3 Var rädda om varandra <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke