Alla hjärtans dag

0

Hej alla fina <3

Hoppas ni har haft en fin dag, solen tittade fram en stund här på eftermiddagen. Min kompis tittade in på fika och vi pratade i några timmar. Sen ringde sönerna och pratade en stund och ena sonhustrun och söta svärmor så i dag gick luren varm.

I morgon blir det en tur till Västerås, ska få aromamassage på eftermiddagen, ska bli så skönt. Fredag åker jag till Flen för besök hos naprapat och sedan vidare till min fina syster som idag fyller år. Sen är det helg igen och jag undrar vart den här veckan tog vägen…

I måndags träffade jag min nya sjukgymnast, hon är toppen, jag fick en massa goda råd och övningar. Igår var jag hos läkaren och han gjorde även han en grundlig undersökning på min nacke, axlar och skuldror. Han gav mig hopp om att bli kvitt stelheten och smärtan i skuldrorna. Det tycker jag var skönt att höra.

Idag onsdag har jag gjort övningarna och ökat på min cykeltur, så i stället för fyra mil blir det nu drygt sex mil. Idag blev det ingen promenad, men jag körde ganska långt pass med boxbollen och sedan ett litet pass med dammsugaren. Jag har varit jätteduktig!

Ha det bra och var rädda om varandra <3

Kärlek och änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke