lite snö på marken

0

Hej du fina underbara <3 du vet väl om att du är unik<3

Det finns så mycket små saker att finna glädje i. Till exempel de vackra vita snöflingorna som nu bildat ett tunt täcke på marken utanför vårt fönster. Min sambo suckade när jag med ett glatt tjut konstaterade att det snöade. Det är ju så fint och det lyser upp den här annars så mörka årstiden. Sedan kan jag önska ett par minusgrader så att det inte slaskar bort i morgon.

Jag ska gå till min speciella skogsglänta och sätta mig på en sten och meditera en stund, jag brukar sitta en halvtimme om det inte blåser för då brukar jag bli frusen. Jag ska meditera över de saker jag hoppas ska inträffa nästa år. Det här året har varit ett bra år även om det har funnits mycket motgångar. Nästa år kommer att bli fantastiskt, det är jag övertygad om.

Om livet är tufft så vet jag att det finns en ljusning lite längre fram, att allt kommer att ordna sig till det bästa. Det jag jobbar mest med nu är att inte ta på mig andras bekymmer, det får de lösa på egen hand. Idag känns det lite lättare för att jag har satt ned foten och bestämt mig att inte lägga mer energi på det jag inte kan påverka och överlämnat bekymren till universum för behandling.

Om det finns en lösning på problemet så är det onödigt att oroa sig!

Om det inte finns en lösning på problemet så är det meningslöst att oroa sig!

Var rädda om er och varandra <3

Änglakramar <3 <3

 

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke