Änglakontakt

0

 

Under hösten har jag deltagit i tre olika guidade meditationer, det började med att jag anmälde mig till Medborgarskolans kurs och sedan fick jag ett annat tips på Facebook. Den tredje var i kyrkan i kvarteret där jag bor. Alla var olika uppbyggda och det var verkligen spännande att få delta i detta. Tidigare har jag försökt meditera på egen hand, men mina tankar tjattrade hela tiden och ville ha all uppmärksamhet. Nu gick det lättare och lättare för varje gång att slappna av.

När jag vaknade morgonen efter den andra meditationen i kyrkan så hade mina sinnen skärpts, min hörsel och känsel var det första jag märkte men alla sinnen var skärpta. Det är ju både på gott och mindre gott, i och med att jag redan var ljudkänslig.

Jag hade under lång tid bett att få svar eller tecken från Universum och änglarna och helt plötsligt så lossnade det. Då jag inte hade mycket energi om dagarna så tillbringade jag mycket tid att surfa runt och kolla Facebook samt spela suduko. När jag sitter där och kollar statusar så kommer det till mig att jag borde skaffa kristaller, då får jag förslag på en sida och några minuter senare så har jag beställt mina första kristaller. En kort stund senare dyker Ad Libris annons upp och i mitt inre uppmanas jag att jag behöver tarotkort, sagt och gjort strax är Änglaterapi av Doreen Virtue på väg hem till mig.

Nu vet jag att änglarna alltid är med mig och jag kan alltid vara trygg! Det är en skön känsla, en annan härlig känsla som jag bär med mig varje dag är tacksamhet.

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke