Snö och änglar

1

Välkomna mina vänner!

Nu är det äntligen dags att påbörja skrivandet. Hoppas ni kommer att trivas här  <3  jag kommer att skriva om lite av varje. Dela med mig lite av mina upplevelser och tankar.

Dagen började med ett fullkomligt underbart snölandskap. Träden var täckta av luddiga snöbollar och i trädgårdarna så lyste ljusslingorna så mysigt genom snön. Allting bara glittrade och jag log för mig själv när jag vandrade genom snötäckta kvarter på väg mot busshållsplatsen.

Bussen hade kört i diket i det sliriga väglaget fick jag veta av en förbipasserande billist. Jaha vad gör jag nu då…hann inte mer än tänka tanken när en granne kom körande och frågade om jag ville ha skjuts. Hurra! Mina änglar hjälpte mig idag också, allt löser ju sig på bästa sätt och det var uppenbart att det var meningen att jag skulle komma fram enligt min plan. Det skulle visa sig att det fanns ytterligare en mening med resan.

Grannen bor i samma kvarter som mig dock inte på samma gata och vi hade aldrig setts förut. Men vi pratade om allt möjligt på vägen in till staden och det visade sig att hon arbetade med något som jag kommer att ha stor nytta av inom en ganska snar framtid. Jag känner stor tacksamhet för Universums och änglarnas hjälp. De ordnar så jag får träffa de personer och att jag får de verktyg jag behöver för att komma vidare.

Nu önskar jag er en bra fortsättning på kvällen.

Änglakramar och kärlek <3

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

Lämna en tanke